Een nieuw kantoor!

Depositphotos_3133056_m-1024x404 kantoor.jpg
 

Nieuw kantoor.

16 november was het zover; wij tekenden ons huurcontract voor onze nieuwe kantoorlocatie. Het is een kantoorruimte geworden in een bedrijfsverzamelgebouw. Meer dan 100m2 met een verdiepingsvloer, een perfecte plek. Begin december begonnen we met klussen. We hebben een nieuwe vloer gelegd, muren geverfd en de elektra verbeterd.

Tussendoor waren we vele malen te vinden bij de Zweedse meubelgigant. De showroom van IKEA kan je nu ook bij ons op kantoor bekijken. ;)

Inmiddels zijn we al helemaal gesetteld. We hebben alles ingericht en op z’n plek gezet.

Depositphotos_3133056_m-1024x404.jpg
Depositphotos_3133056_m-1024x404 bart.jpg

 

Maar waarom hebben we deze stap gezet?

Tot voor kort werkten we vanuit huis, dit ging nog goed totdat we het steeds drukker kregen en eigenlijk altijd aan het werk waren. Thuis is het ook lastiger om klanten te ontvangen, daar hebben we nu een perfecte plek voor.

Rick: " Je droomt natuurlijk al een tijd van zo’n mooie locatie, maar als het dan echt zo is, is het bijna onwerkelijk, heel gaaf. Ik voel me helemaal thuis op ons kantoor en kan me nu nog meer focussen op mijn taken."

Bart Stoffer: "Ik ben heel erg blij met deze keuze, het werkt heel fijn en rustgevend. Ik vind het ook heel mooi om te zien hoe we ons bedrijf vanuit niks hebben opgebouwd en nu ook een eigen kantoor hebben."

Op deze manier krijgt ons bedrijf een boost door de professionele uitstraling.
Wij zijn heel erg trots op ons nieuwe kantoor. Het harde werken heeft ons beloond.

Bent u benieuwd hoe ons kantoor vanuit alle hoeken er uit ziet? U bent altijd welkom om onze nieuwe locatie te bekijken en een kop koffie te drinken.