Een video van je event is hét beste reclame middel!

Website afbeelding.jpg
 

Een video van je event is hét beste reclame middel!.

Hoe laat je je event het beste zien aan je publiek? Yes, met een video.
Een video laat perfect zien hoe je event er heeft uitgezien en wat de sfeer was.
Op deze manier kunnen je bezoekers thuis de dag weer helemaal herbeleven en uitkijken naar de volgende editie, maar je trekt uiteraard ook nieuwe bezoekers door ze te laten zien wat ze gemist hebben.
 

Hoe zorg je ervoor dat je event video direct impact heeft?

Voor een meerdaags event wil je eigenlijk dat je met een video nog bezoekers kan trekken voor de aankomende dagen. Neem een voorbeeld aan de gezondheidsbeurs.

Wij hebben de eerste beursdag gefilmd en gelijk die avond/nacht de video ge-edit. De volgende dag kon de video gelijk online om nog bezoekers te trekken voor de volgende beursdagen.

 

Persoonlijkheid is de key.

Zorg voor een toegankelijke video waarin iedereen zich kan vinden, breng het verhaal van je event over. Dit doe je natuurlijk het beste door de mensen aan het woord te laten die een verhaal vertellen tijdens het event. Laat de sprekers aan het woord in hun eigen omgeving, breng de presentaties in beeld.
 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken, zorg voor een goede sfeer in je video.

Mensen die geïnteresseerd zijn, lachen en gezelligheid uitstralen dragen sterk bij aan een goede sfeer in je video. Eventueel kan je beeldmateriaal van vrolijke mensen aangevuld worden met een interview waarin duidelijk wordt dat je de beurs of het event niet mag missen!