360 graden video, méér dan alleen een video.

Depositphotos_3133056_m-1024x404_Website.jpg
 

360 graden video, méér dan alleen een video.


Video’s zijn niet meer weg te denken in de marketing strategieën van bedrijven en merken. En dat is niet zo gek, 73% van het internetverkeer wordt momenteel bezet door video’s. Op zakelijk en persoonlijk niveau wordt er veel gebruik gemaakt van video. De videowereld kan hierdoor niet stil blijven staan en ondergaat een grote verandering.

De “normale” video’s kennen we allemaal, ze komen dagelijks voorbij op televisie en sociale media. Omdat de video wereld zo’n snelle verandering doormaakt blijft deze ook in een razend tempo innoveren. Eén van die innovaties is 360 graden video. Combineer 360 graden video met een VR-bril en je hebt een unieke ervaring. Dankzij deze bijzondere techniek krijgt 360 graden video meer views dan standaard video’s. 

360 graden video biedt veel mogelijkheden:
   - Een levensechte rondleiding door je bedrijf of    
     woning.
   - Productpresentaties.
   - Bijzondere momenten delen op een creatieve
     manier.

Ga eens experimenteren met 360 graden video, op youtube zijn veel voorbeelden te vinden. Zoek een leuke VR-bril op bij Coolblue en maak de ervaring compleet. Of, kom een keer bij ons langs om het uit te proberen. Je zult versteld staan van de beleving!

Kortom, wil je in 2018 indruk maken met video’s? Probeer iets nieuws en trek de aandacht van (potentiële)klanten.