Gemeente Stadskanaal

 

Gemeente Stadskanaal

De gemeente Stadskanaal heeft 3 nieuwe koerslijnen. Stadskanaal leeft, pakt aan en werkt duurzaam. We hebben er voor gekozen om samen met de nieuwe koerslijnen een promotievideo te laten maken. De video laat eigenlijk alle koerslijnen perfect zien. De duurzaamheid komt er in voor samen met duurzame ondernemers die zonnepanelen instaleren. Stadskanaal leeft spreekt denk ik voor zich, je kan er goed wonen, feesten en genieten op de vele terrassen. Stadskanaal pakt aan kan je vergelijken met de mentaliteit van de mensen die er wonen. We gaan er voor en helpen elkaar waar nodig.

Iedere gemeente heeft meerdere voorzieningen, gemeente Stadskanaal ook. Teveel om op te noemen en allemaal te laten zien in een video. Daarom is er gekozen om juist een sfeer en een gevoel over te brengen.

Naast het verwerken van de koerslijnen willen we het gevoel overbrengen waar de gemeente Stadskanaal voor staat. Dit zou ook kunnen met tekst maar met een video kan je veel beter een gevoel overbrengen. Je ziet in de video terug komen dat het goed leven is in onze gemeente.

Samen met Van de bond Pictures hebben we in het begin stadium van de video nagedacht over welk gevoel er overgebracht moet worden.Ze hebben er goed voor gezorgd dat dit ook duidelijk in de video naar voren komt.

De video krijgt uiteraard een prominente plek op de website van de gemeente.

Van de bond Pictures

Belangrijk bij het maken van een video is dat je het hele proces goed blijft nadenken over de boodschap die je wil overbrengen. Van concept tot productie en van edit tot het opleveren. Alles moet naadloos op elkaar aansluiten en de boodschap en het gevoel van de video moeten overal in terug komen.

Nu steeds meer bedrijven en merken gaan werken met video is het belangrijk dat je opvalt tussen alle video’s. Dit doe je door iets unieks te maken, net iets anders dan normaal. Dit zie je ook terug in de promotie video van de gemeente. Eigenlijk is het een hele vlotte video voor een gemeente, maar dat maakt het juist interessant.

 

Client:
Gemeente Stadskanaal

Project:
Promotie gemeente Stadskanaal

Genre:
Promotievideo

 
Trekker.JPG
rodeloper.JPG
Kampvuur.JPG
Fox.JPG