De diensten die wij aanbieden

 

Aftermovie
Een zeer geschikte manier om je evenement manier in beeld te brengen.

Een aftermovie is namelijk een super populaire vormen van videocontent op sociale media! Dit omdat de kijker in vliegens vlug een indruk krijgt van jouw evenement, netwerkdag of presentatie!

 
 
 

Commercial
Een korte maar pakkende video geschikt als televisie commercial of om toe te passen in je online marketing strategie.

Een commercial leent zich ideaal om jouw organisatie ‘een gezicht’ te geven. Je stimuleert bijvoorbeeld herkenbaarheid door dezelfde personen in formats naar voren te laten komen.

 

Bedrijfsvideo
Door je doelgroep een ‘kijkje in de keuken’ te geven en de mensen achter je bedrijf in beeld te brengen, geef je een ‘persoonlijke touch’ aan je bedrijf.

Vertel waar jouw bedrijf goed in is!
In één bedrijfsvideo waar jouw hele onderneming wordt uitgelicht of juist meerdere korte bedrijfsvideo’s waar per video een segment van jouw bedrijf naar voren komt.

 
 
 

Animatie video
Animatie kan voor alle doeleinden worden gebruikt!

Bij het kijken van een video komt er vaak heel veel informatie op je af, door het gebruik van infographics creëren we duidelijkheid en maken we de video een stuk overzichtelijker

 

Wervingsvideo
Een wervingsvideo laat zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken, welke sfeer er heerst en aan welke specifieke eisen je toekomstige werknemer aan moet voldoen.

Creeer impact in je branche met een pakkende wervingsvideo.

 
 
 

Productvideo
Een mooie manier om je doelgroep meer informatie te verlenen over het product wat je verkoopt!

De kans op de aankoop van een product is na het kijken van een productvideo 64% - 85% groter, aldus het gerenommeerde Analytics-blog Kissmetrics.

Achtergrond kleur 2.jpg

Het team. Twee jonge filmmakers.

BartRick1.jpg

Filmmakers met een passie voor storytelling

Wij zijn twee professionele filmmakers met een passie voor visuele storytelling. Onze missie? Jouw bedrijf zó in beeld brengen dat je een onuitwisbare indruk achterlaat op je publiek. Dit doen we door op zoek gaan naar jouw unieke verhaal en dit verhaal op een creatieve manier vertellen.

WhatsApp Image 2017-11-20 at 14.26.42.jpeg

Rick Lem

Producent, regisseur en gepassioneerd filmmaker. Bij elke productie bedenkt Rick het creatieve concept en daarmee is hij het artistieke hart van ons team.

Bart Stoffer Brakke

Cameraman, editor en een rasechte perfectionist. Bart zorgt dat de uitvoering van elke film letterlijk van het beeldscherm afspat en zorgt dat elke seconde beeld een onuitwisbare indruk achterlaat.