BartRick1.jpg

Filmmakers met een passie voor storytelling

Wij zijn twee professionele filmmakers met een passie voor visuele storytelling. Onze missie? Jouw bedrijf zó in beeld brengen dat je een onuitwisbare indruk achterlaat op je publiek. Dit doen we door op zoek gaan naar jouw unieke verhaal en dit verhaal op een creatieve manier vertellen.

Hoe wij te werk gaan

1.jpg

De voorbereiding.
Elke productie begint voor ons met een gesprek over wie je bent en wat je met video wil bereiken. Dit idee werken wij uit in een concept en een draaiboek.

Stap 2 - Draaidag

Draaidag.
Tijdens de draaidag komt het concept tot leven. Met professionele belichting, dito geluid, acteurs/figuranten en eventueel visagie zorgen we dat we het maximale uit elk shot halen.

Stap 3 - Nabewerking

Nabewerking.
Bij elke productie bieden wij een tevredenheidsgarantie. Daarom ontvang je van ons de concept-edit en heb je altijd de mogelijkheid om wijzigingen door te geven.

Stap 4 - Afronding

Afronding.
Van elke video ontvang je meerdere versies, afhankelijk van waarvoor je de video gaat gebruiken. Bijvoorbeeld een vierkant videoformaat voor Instagram, een hd-versie voor Youtube en een geoptimaliseerde versie van Facebook.

Achtergrond kleur 2.jpg

Het team. Twee jonge filmmakers.

WhatsApp Image 2017-11-20 at 14.26.42.jpeg

Rick Lem

Producent, regisseur en gepassioneerd filmmaker. Bij elke productie bedenkt Rick het creatieve concept en daarmee is hij het artistieke hart van ons team.

Bart Stoffer Brakke

Cameraman, editor en een rasechte perfectionist. Bart zorgt dat de uitvoering van elke film letterlijk van het beeldscherm afspat en zorgt dat elke seconde beeld een onuitwisbare indruk achterlaat.